Spadasinele Ana Banza si Iuliana Maceseanu au fost invinse, marti, in sferturile de finala din cadrul Campionatelor Mondiale de scrima aflate in plina desfasurare la Torino. Branza a pierdut, cu scorul de 11-15 in fata maghiarei Timea Nagy, dupa ce i
Spadasinele Ana Banza si Iuliana Maceseanu au fost invinse, marti, in sferturile de finala din cadrul Campionatelor Mondiale de scrima aflate in plina desfasurare la Torino. Branza a pierdut, cu scorul de 11-15 in fata maghiarei Timea Nagy, dupa ce in optimi trecuse, cu scorul de 15-5, de Anna Sivkova (Rusia). Maceseanu a fost intrecuta, cu scorul de 15-10, de Irina Embrich (Estonia), dupa ce in optimi a invins-o, cu scorul de 15-10, pe Hajnalka Toth (Ungaria). Concursul a fost castigat de Timea Nagy, care a invins-o, in finala, cu scorul de 15-11, pe Irina Embrich. (C.V)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.