Pictorita
Varsta: 82 de ani Pictorita Silvia Cambir este castigatoarea Marelui Premiu al Uniunii Artistilor Plastici pe anul 2005. Absolventa a Academiei de Arte Frumoase la clasa marelui Camil Ressu, Silvia Cambir a participat, de-a lungul
Pictorita
Varsta: 82 de ani Pictorita Silvia Cambir este castigatoarea Marelui Premiu al Uniunii Artistilor Plastici pe anul 2005. Absolventa a Academiei de Arte Frumoase la clasa marelui Camil Ressu, Silvia Cambir a participat, de-a lungul anilor, la numeroase evenimente de gen - expozitii personale sau de grup - , in tara sau in strainatate, si are lucrari in colectii particulare din Germania, Franta, SUA, Japonia. Cambir este si autoarea unui dictionar al artistilor care nu mai sunt si pe care i-a cunoscut personal. Despre arta Silviei Cambir au scris cronici elogioase nume de referinta ale genului, de la Petru Comarnescu, Ion Frunzetti la Mircea Deac, Dan Grigorescu s.a. Pentru distinctia obtinuta, Jurnalul National o declara pe Silvia Cambir ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.