Un telefon mobil de lux care are diamante in locul butoanelor clasice va fi scos la vanzare contra sumei de 500.000 de dolari, relateaza site-ul Ananova. Supranumit "Diamantul Negru", telefonul de lux a fost conceput de designerul Jaren Goh si produs
Un telefon mobil de lux care are diamante in locul butoanelor clasice va fi scos la vanzare contra sumei de 500.000 de dolari, relateaza site-ul Ananova. Supranumit "Diamantul Negru", telefonul de lux a fost conceput de designerul Jaren Goh si produs de catre firma elvetiana VIPN. Pe langa diamantele incrustate, "Diamantul Negru" are si capacitatea de a-si schimba culoarea, atunci cand nu este folosit, din argintie in neagra. In prezent se afla in lucru doar cinci astfel de telefoane, care vor putea fi achizitionate la inceputul anului viitor. Creatorii au precizat ca trei americani, un rus si sultanul din Oman s-au aratat interesati de achizitionarea valoroasei bijuterii. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.