Puteti descarca direct din camera foto sau din telefonul mobil fotografii intr-o rama digitala. Avem un ecran LCD, memorie interna si slot pentru card si posibilitatea de a programa derularea imaginilor. Unele modele functioneaza si prin conexiune B

Puteti descarca direct din camera foto sau din telefonul mobil fotografii intr-o rama digitala. Avem un ecran LCD, memorie interna si slot pentru card si posibilitatea
de a programa derularea imaginilor. Unele modele functioneaza si prin conexiune Bluetooth.

O fotografie inramata si asezata pe biroul de la serviciu sau de acasa este un ""decupaj"", care parca nu isi mai gaseste locul in lumea high-tech de azi. Se potrivea de minune in peisajul camerelor foto cu film, cand te intorceai din concediu cu doua filme facute. Astazi, un aparat foto digital, echipat cu un card de 512 MB (la care se adauga eventual inca unul, de rezerva), iti asigura cateva sute de fotografii de calitate. In asemenea conditii poate vrei sa-ti ""inramezi"" concediul sau o petrecere. Ce faci? ""Rama digitala"". Philips are deja vechime: modelul 7FF1AW are un ecran LCD (720 x 480 pixeli). Are o memorie interna de 12MB, dar suporta si card SD, MMC, CF sau Memory Stick. Ecranul poate fi pornit si oprit la ore prestabilite. Poate stoca 70 de fotografii care pot fi derulate ca intr-un slide. Imaginile pot fi descarcate din computer sau direct din camera foto. In aceasta luna este asteptata o versiune imbunatatita a acestui model, care va avea display de 7 inci. Si Samsung a prezentat un model asemanator. SPL-07 afiseaza imagini stocate cu ajutorul telefoanelor sau camerelor digitale pe monitorul sau LCD. Dimensiunile sale sunt 21 x 15 cm si are un media player care suporta mp3 si MPEG. Memoria interna este de 32 MB, dar are si slot pentru card SD/CF, boxe si port USB.
DIN TELEFON. Exista si o varianta pentru cei care au telefoane cu Bluetooth: puteti transfera direct din terminal, prin intermediul acestei tehnologii, direct in rama digitala. Parot Photo Viewer are un display TFT (3,5 inci) cu 320 x 234 pixeli si o memorie interna de 32 MB.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.