Philips lanseaza un telefon care permite apelarea prin intermediul internetului, prin serviciul Skype, fara a fi conectat la un computer. Terminalul va fi disponibil inainte de sfarsitul acestui an, a declarat Rudy Provoost, director in cadrul gr
Philips lanseaza un telefon care permite apelarea prin intermediul internetului, prin serviciul Skype, fara a fi conectat la un computer.

Terminalul va fi disponibil inainte de sfarsitul acestui an, a declarat Rudy Provoost, director in cadrul grupului olandez, prezent la targul de produse electronice IFA, organizat la Berlin. Skype, divizie a companiei americane eBay, furnizeaza servicii de telefonie prin intermediul internetului de mare viteza, acestea fiind gratuite pentru clientii care vorbesc in retea. Pentru cei care doresc sa sune de pe Skype pe telefon fix sau mobil, exista posibilitatea achizitionarii unui cont de minimum 10 dolari. Acesta se face prin plata online, pe site-ul companiei, www.skype.com.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.