CAUTAT. Autoritatile georgiene au dat publicitatii o fotografie a unui barbat suspectat ca a lansat, in mai, la Tbilisi, o grenada impotriva presedintelui american George W. Bush. Recompensa stabilita pentru prinderea individului, care pare sa aiba i
CAUTAT. Autoritatile georgiene au dat publicitatii o fotografie a unui barbat suspectat ca a lansat, in mai, la Tbilisi, o grenada impotriva presedintelui american George W. Bush. Recompensa stabilita pentru prinderea individului, care pare sa aiba intre 25 si 35 de ani, a fost stabilita la 75.000 de dolari. Georgienii il cauta pe ucigas din luna mai, cand spre locul in care se aflau presedintele Bush si omologul sau georgian, Mihail Saakasvili, a fost aruncata o grenada care nu a functionat din cauza ""scoaterii prea lente a sistemului de activare"". (Radu Croitoru)
""MOTOR"". Bill Clinton este acum promotorul nedeclarat al sotiei sale pentru campania electorala prin care Hillary Clinton isi propune sa ocupe in 2008 fotoliul de la Casa Alba. Este noul rol asumat al fostului lider american, care a anuntat deja ca fosta Prima Doamna este gata sa recastige cea mai inalta pozitie in partid. Clinton a spus ca este obligatia sotiei sale de a castiga competitia pentru postul de senator de New York care va avea loc anul viitor, un prim pas esential in perspectiva alegerilor prezidentiale din 2008. (Radu Croitoru)
RAZBOI SI PACE. Un deputat nord-corean a fugit in Coreea de Sud, devenind primul fost membru al Adunarii populare supreme a regimului comunist care cauta adapost in sud, informeaza AFP. In acest timp cele de doua tari au terminat cu succes ieri instalarea unor cabluri optice ce vor permite familiilor separate de frontiera sa poata comunica gratie semnalului video. (Maria Toader)
FOC. Paisprezece pompieri voluntari au murit incercand sa stinga un incendiu care cuprinsese padurea din Guadalajara, in centrul Spaniei. Focul, provocat dupa toate probabilitatile de un gratar nestins, a transformat in scrum cateva mii de hectare de vegetatie si a determinat interventia hidroavioanelor si elicopterelor-cisterna ale pompierilor. Alte doua incendii de mica intensitate au speriat autoritatile care au evacuat din zona cateva sute de oameni. (Radu Croitoru)
AMANARE. Tribunalul din Milano a decis ieri amanarea pe termen nelimitat a inceperii procesului in care premierul italian, Silvio Berlusconi, face apel la deciziile anterioare ale Curtii de Justitie in legatura cu mituirea mai multor magistrati. Berlusconi, achitat in prima instanta, doreste sa isi demontreze nevinovatia in aceasta afacere si de aceea a facut apel la procesul ce i-a fost intentat. (Maria Toader)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.