UTA se framanta in aceste zile cu probleme destul de serioase. Chiar daca lui Marius Lacatus (foto) i s-au pus la dispozitie jucatori relativ buni, in schimb, suporterului de rand, conducerea i-a facut cadou cel mai mare pret de abonament din Liga 1.
UTA se framanta in aceste zile cu probleme destul de serioase. Chiar daca lui Marius Lacatus (foto) i s-au pus la dispozitie jucatori relativ buni, in schimb, suporterului de rand, conducerea i-a facut cadou cel mai mare pret de abonament din Liga 1. Nici macar galeria nu va beneficia de reduceri la abonamentul anual.
REACTIE. ""Pentru noi doar UTA conteaza/ Pe voi doar banii va intereseaza""; ""La preturi exagerate/ Ne luam abonamente in rate""; ""Va dati mari investitori/ Sunteti camatari trisori"". Acestea sunt mesajele pe care membrii galeriei le-au afisat la prezentarea facuta echipei in timpul meciului cu Sopron, castigat de aradeni cu 3-0. Dupa pauza, ei au parasit peluza, lasand in schimb un alt banner, pe care scria ""Rusine!"". Replica lui Ion Sandu, unul dintre finantatori, nu a fost una menita sa linisteasca apele: ""Sa se prezinte la firma mea pentru a lucra si pentru a castiga banii necesari sa-si cumpere abonamente"". (Ovidiu Ciutescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.