Cateva VIP-uri au fost desemnate, in semn de adanca pretuire, cetateni de onoare ai unor orase. Suna bine sa fii cetatean de onoare, semn ca nu ai muncit in zadar. Nu de alta, dar in Romania multe vedete ajung sa fie premiate mai degraba postmort
Cateva VIP-uri au fost desemnate, in semn de adanca pretuire, cetateni de onoare ai unor orase.

Suna bine sa fii cetatean de onoare, semn ca nu ai muncit in zadar. Nu de alta, dar in Romania multe vedete ajung sa fie premiate mai degraba postmortem. In ultimii cinci ani, solistul Mihai Traistariu a fost un rasfatat al premiilor.
LISTA. Insa doar locul al patrulea obtinut de el la Eurovision l-a determinat pe primarul Gheorghe Stefan, zis si Pinalti, sa-i acorde Diploma de Cetatean de onoare al orasului Piatra Neamt, locul de nastere al artistului. In schimb, Alexandru Arsinel este om de vaza al Dolhascai, mai mult, strada pe care a copilarit a primit numele lui. Nici Gil Dobrica n-a fost uitat de cei din comuna Calarasi, unde a facut ochi ""Ray Charles al Romaniei"". Iar Doroftei a fost ridicat in rang de oficialitatile statiunii Baile Herculane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.