Preturile apartamentelor din blocurile vechi sunt corecte si vor continua sa creasca, sustine Ionut Bordei, directorul departamentului vanzari al companiei imobiliare Eurisko. ""Preturile acestor locuinte se vor majora in continuare, desi nu se va ma
Preturile apartamentelor din blocurile vechi sunt corecte si vor continua sa creasca, sustine Ionut Bordei, directorul departamentului vanzari al companiei imobiliare Eurisko. ""Preturile acestor locuinte se vor majora in continuare, desi nu se va mai inregistra aceeasi evolutie spectaculoasa de pana acum un an sau doi"", a afirmat Bordei.
NEINCREDERE. Locuintele din blocurile noi care se anunta acum in diferite cartiere rezidentiale depasesc 75.000-80.000 de euro, pentru un apartament cu doua camere, ca urmare a suprafetelor mari pe care constructorii le prevad. Oamenii nu au bani sau nu pot sa obtina un credit atat de mare de la banca si pana la urma cumpara tot un aprtament intr-un bloc vechi. Mai mult, foarte multi dezvoltatori se grabesc sa anunte proiecte rezidentiale, dar intarzie aparitia pe piata a acestora. ""Aproape jumatate din proiecte nu au fost realizate si nici nu se vor realiza niciodata. In ultima perioada au aparut dezvoltatori adevarati care construiesc ceea ce anunta"", a precizat Bordei. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.