Un inspector superior-economist de la Primaria Capitalei si un expert economist din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Servicii Publice, de pe langa Cancelaria primului ministru, au ""ingrosat"" ieri randurile arestatilor suspectati
Un inspector superior-economist de la Primaria Capitalei si un expert economist din cadrul Autoritatii Nationale de Reglementare pentru Servicii Publice, de pe langa Cancelaria primului ministru, au ""ingrosat"" ieri randurile arestatilor suspectati ca ar face parte din gruparea infractionala cunoscuta drept ""Clanul Rosca"".
Simona Ciulavu si Madalina Cucos au fost incarcerate ieri pentru 29 de zile pe baza unei hotarari date de Tribunalul Bucuresti si sunt acuzate ca ar fi apelat la gruparea de crima organizata pentru a elimina de pe piata concurenta in domeniul transportului maxi-taxi. Potrivit anchetatorilor, inculpatele i-au platit pe unii dintre membrii clanului pentru ca acestia sa aplice o ""corectie fizica"" unuia dintre concurenti, astfel incat acesta sa se sperie si sa renunte la propria afacere. Alaturi de inculpate au mai primit mandate de arestare alte zece persoane acuzate de savarsirea unor infractiuni grave, specifice crimei organizate, dar doua dintre ele nu au fost inca prinse de autoritati. Printre inculpatii arestati ieri se afla si Marius Voinea, cunoscut drept ""Marius al lui Stoaca"", membru al unui alt clan celebru din Capitala, dar cu legaturi directe in afacerile murdare ale membrilor din clanul Rosca. Potrivit procurorilor, gruparea amintita a preluat locul gol ramas in lumea interlopa dupa arestarea fratilor Camataru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.