Gigi Becali nu se teme ca antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, de care Steaua s-a dispensat la finalul sezonului trecut, va dori sa se razbune in partida de duminica. ""Dorinel Munteanu este un om serios si va trata in aceeasi maniera si meciul cu
Gigi Becali nu se teme ca antrenorul-jucator al lui CFR Cluj, de care Steaua s-a dispensat la finalul sezonului trecut, va dori sa se razbune in partida de duminica.

""Dorinel Munteanu este un om serios si va trata in aceeasi maniera si meciul cu noi, si cel din etapa urmatoare cu Rapid"", a spus Becali, al carui obicei de a premia adversarele rivalelor la titlu a fost ironizat de presedintele lui CFR, Iuliu Muresan. ""Nu cred ca vom fi stimulati, desi baietilor nu le-ar strica o prima suplimentara. Poate Siman si Mazilu sa dea ceva. Prima este de 60 de milioane de lei, dar s-ar putea sa o marim"", a spus Muresan. ""Pentru mine, aceasta partida nu e speciala, ci una normala de campionat pe care vreau sa o castig. Trebuie sa tratam meciul cu maxima seriozitate, pentru ca intalnim o echipa cu jucatori foarte valorosi"", a declarat si Dorinel Munteanu (foto).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.