Conservatorii au cerut ieri Guvernului sa trimita Parlamentului un punct de vedere cu privire la ""Legea Voiculescu"" privind controlul averilor care nu pot fi justificate legal, proiect pentru care conservatorii au strans aproximativ 700.000 de semn
Conservatorii au cerut ieri Guvernului sa trimita Parlamentului un punct de vedere cu privire la ""Legea Voiculescu"" privind controlul averilor care nu pot fi justificate legal, proiect pentru care conservatorii au strans aproximativ 700.000 de semnaturi de la populatie.

HOTARARE. Parlamentarii PC vor solicita de asemenea Birourilor Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului ca proiectul de lege sa fie dezbatut in procedera de urgenta. Conservatorii sunt hotarati sa faca un amendament la acest proiect pentru ca legea sa se refere doar la marile averi de peste un mi-lion de euro si vor propune ca Departamentul pentru integritate morala sa lucreze in baza acestei legi. Infiintarea Departamentului pentru integritate morala s-a hotarat la sedinta de luni seara a coalitiei, iar la acest proiect va lucra o comisie alcatuita din juristi de la toate partidele parlamentare. Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca (foto), a declarat ca tot in sedinta de luni a coalitiei s-a hotarat infiintarea unei alte comisii de specialisti care se va ocupa de proiectul legii lustratiei pe care il vor sustine toate partidele din arcul guvernamental. Comisia va urmari reactiile societatii civile si in functie de acestea va formula amendamente daca este necesar. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.