Venit la Craiova sa participe la deschiderea oficiala a Festivalului Filmului European, seful Delegatiei Comisiei Europene (CE) la Bucuresti, Jonathan Scheele, a spus ieri ca Romania va fi tratata ca un stat membru al UE in ceea ce priveste acordarea
Venit la Craiova sa participe la deschiderea oficiala a Festivalului Filmului European, seful Delegatiei Comisiei Europene (CE) la Bucuresti, Jonathan Scheele, a spus ieri ca Romania va fi tratata ca un stat membru al UE in ceea ce priveste acordarea sprijinului pentru situatii de urgenta.

Scheele a afirmat ca revarsarea Dunarii a prilejuit ""o serie de tragedii personale"", pe care o celula de criza din cadrul Delegatiei CE a monitorizat-o permanent. ""Este vorba de un viitor stat membru, care are probleme. Vom contribui cu fondurile SAPARD, PHARE si ISPA, precum si cu fonduri structurale, pentru proiectele de refacerea infrastructurii"", a asigurat Jonathan Scheele. El nu a comentat in nici un fel prestatia guvernului, dar a taxat delasarea autoritatilor romane din ultimii ani in ceea ce priveste modernizarea sistemelor de protectie in caz de inundatii: ""E clar ca strategia de a preveni inundatiile era foarte veche"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.