Starea de sanatate a sirianului Omar Hayssam, arestat pentru terorism, s-a inrautatit. El a fost internat, ieri, la Institutul Oncologic Bucuresti, in vederea efectuarii de noi investigatii medicale de specialitate. Suferind de cancer la colon, O
Starea de sanatate a sirianului Omar Hayssam, arestat pentru terorism, s-a inrautatit.

El a fost internat, ieri, la Institutul Oncologic Bucuresti, in vederea efectuarii de noi investigatii medicale de specialitate. Suferind de cancer la colon, Omar Hayssam are, mai nou, si alte probleme cauzate de ""lipsa unor conditii elementare de tratament, din celula penitenciarului"", potrivit unui comunicat primit la redactie. Aparatorii omului de afaceri sustin ca starea lui Omar este critica, el fiind foarte slabit si de o anemie hipocroma, de care suferea mai de mult. ""In ultimul timp, unele zone ale corpului au fost acoperite de niste noduli ulcerosi. Diagnosticul pus la prima vedere este de tuberculoza a pielii (sau lupus). ANP ignorase hotararea INML, care recomanda un tratament postoperator intr-un spital cu profil oncologic, afirmand ca Omar Hayssam poate fi tratat in cadrul propriei retele sanitare. Intre timp, in lipsa oricarui tratament timp de peste doua luni, cancerul pacientului a intrat in metastaza"", se arata in comunicat. (Violeta Fotache)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.