Echipa pregatita de antrenorul roman a ajuns pe locul 3 in Ligue 1, dupa ce a obtinut duminica seara cea de-a opta victorie consecutiva in campionat, 2-1 acasa cu Sochaux. Rennes nu se mai opreste. Formatia antrenata de Ladislau Böl&

Echipa pregatita de antrenorul roman a ajuns pe locul 3 in Ligue 1, dupa ce a obtinut duminica seara cea de-a opta victorie consecutiva in campionat, 2-1 acasa cu Sochaux.

Rennes nu se mai opreste. Formatia antrenata de Ladislau Bölöni a bifat a opta victorie consecutiva in Ligue 1, dupa ce a invins cu 2-1 pe Sochaux, in etapa a 34-a. In urma acestui rezultat, bretonii au urcat pe locul trei in clasament, pozitie care le-ar asigura participarea in turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.
SUCCES. In partida de duminica seara, suedezul Kallstrom a deschis scorul relativ repede, in minutul 5, insa Rennes nu a ramas prea mult in avantaj, pentru ca dupa un sfert de ora a venit golul egalizator al lui Diawara. Partida s-a decis cu zece minute inainte de final, cand fundasul lui Sochaux Jean Calve a scos balonul cu mana de pe linia portii, dupa un sut al lui Kallstrom, iar arbitrul a dictat eliminare si penalty pentru Rennes. Tot suedezul a transformat si a adus echipei sale a opta victorie consecutiva.
PE PODIUM. In ceea ce-l priveste pe Bölöni, tehnicianul roman considera ca elevii sai au invins duminica seara pentru ca au fost mai ""realisti"" decat adversarii lor. ""Sochaux a fost o echipa foarte bine organizata. A reusit sa ne contreze, dar noi am fost mai realisti"", a spus antrenorul lui Rennes. Formatia bretona a totalizat 56 de puncte, cu unul mai mult decat Lille, ocupanta pozitiei a patra. Pe primele doua locuri in clasament se afla Lyon, care are 75 de puncte si poate castiga matematic titlul saptamana viitoare, si Bordeaux, cu 61 de puncte. Ambele au insa un joc mai putin disputat.

STRANIERI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.