Structura noului Consiliu de Administratie al Bancii Comerciale Romane va fi prezentata in luna septembrie.
Functia de presedinte va fi detinuta in continuare de Nicolae Danila, a declarat Andreas Treichl, presedintele Erste Bank, noul propri
Structura noului Consiliu de Administratie al Bancii Comerciale Romane va fi prezentata in luna septembrie.
Functia de presedinte va fi detinuta in continuare de Nicolae Danila, a declarat Andreas Treichl, presedintele Erste Bank, noul proprietar al BCR, citat de saptamanalul Business Review. ""Este posibil ca o parte din angajatii BCR sa fie transferati la sucursalele Erste din alte tari, iar in locul acestora sa vina personal din afara"", a precizat Treichl. SALARII. Presedintele Erste Bank a spus ca nu intentioneaza sa faca publice salariile sefilor BCR. ""Este o sabie cu doua taisuri. Veniturile mele sunt publice, iar secretara mea primeste zilnic 50 de scrisori in care oamenii imi cer bani pentru ca sunt bogat. Eu si copiii mei suntem amenintati. Nu este prea placut ca toata lumea sa-ti stie salariul. Pe de o parte, transparenta este buna, dar nu este mereu folosita intr-un mod pozitiv. Depinde de la o tara la alta, de oameni, de piata. Asa ca, daca nu este necesar, de ce sa-l supun pe Nicolae Danila la asa ceva?"", a spus presedintele Erste Bank. Treichel spune ca principala schimbare pe care o va simti personalul BCR va fi aceea de desfiintare a rigorilor ierarhice. ""Vrem sa-i incurajam pe angajati sa-si citice sefii, sa-si asume riscuri. Nu vreau functionari bancari, ci oameni de afaceri care lucreaza impreuna"", a mai spus Treichel.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.