Cu un start sub asteptari in acest retur, singura sansa ca Ioan Sabau sa continue pe banca Gloriei era reprezentata sambata de victoria contra lui FC Arges. SALVATOR. Omul providential al Gloriei in meciul cu elevii lui Sorin Cartu a fost atacant
Cu un start sub asteptari in acest retur, singura sansa ca Ioan Sabau sa continue pe banca Gloriei era reprezentata sambata de victoria contra lui FC Arges.

SALVATOR. Omul providential al Gloriei in meciul cu elevii lui Sorin Cartu a fost atacantul Sandu Negrean. Daca in primele doua etape aces-ta a ratat enorm de mult, punandu-i-se in carca mai de fiecare data esecurile echipei sale, de data aceasta fotbalistul n-a mai gresit tinta si l-a invins pe Guso, in minutul 72, printr-o lovitura de cap din sase metri. ""Ma bucur mult pentru Sandu, pentru toti cei care sunt seriosi, au caracter si inteleg care sunt obiectivele acestui club, pe care incercam sa le indeplinim impreuna. Negrean avea nevoie de un gol, pentru ca muncea foarte mult si nu reusea sa marcheze. Golul de astazi l-a ajutat foarte mult sa-si revina psihic"", a spus dupa meci Ioan Sabau.
PROTEST. Tehnicianul Gloriei s-a aratat dezamagit de zvonurile care continua sa circule pe seama echipei sale, pe care toata lumea o vede implicata in jocuri de culise: ""Noi am fost foarte mult blamati, dar de multe ori domnul presedinte Padureanu este acuzat pe nedrept. Prea multe lucruri i se pun in carca si prea multe lucruri murdare. Am discutat si mi-a spus multe lucruri, dar se exagereaza. Prea multe ni se pun in carca. Am fost acuzati pana si la meciul din tur cu FC Arges, atunci cand ni s-a eliminat un jucator in minutul 6 si am pierdut. De cand sunt eu aici, Gloria nu a facut nici un meci strategic"". (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.