Pe un teren infect, echipa lui Hagi a inceput returul cu o victorie, castigand dupa un meci de mare lupta. Gazdele solicitasera amanarea partidei.

Dupa meci, antrenorul gazdelor, Ionut Popa, a declarat ca este multumit de evolutia elevilor sai, fiind de parere ca diferenta a fost facuta doar de noroc. ""Pe un teren dezastruos, echipa mea a jucat inteligent si ne-am fi putut distanta in primele zece minute, insa am ratat cateva ocazii bune. Timisoara a jucat bine, dar cred ca doar norocul a facut astazi departajarea dintre cele doua echipe"", a spus Popa la finalul meciului. De partea cealalta, Gica Hagi s-a declarat multumit de rezultatul obtinut de elevii sai. ""Poli Iasi este o echipa greu de batut pe teren propriu. Starea terenului a impiedicat ambele echipe sa joace, a fost mai mult o lupta. In aceasta perioada sunt multe terenuri unde dorinta de victorie primeaza in fata calitatii"", a spus Hagi.
MENAJARE. Tehnicianul formatiei banatene a explicat si de ce jucatorul Adrian Ilie, achizitionat in pauza competitionala chiar de la Poli Iasi, nu a fost inclus in lotul pentru partida de sambata: ""Nu am vrut sa pun o presiune in plus pe Ilie, punandu-l sa joace in fata fostilor suporteri. Sunt foarte multumit de el, este un fotbalist foarte bun, muncitor. Dar, ca orice jucator nou, are nevoie de o perioada de acomodare la echipa"".

HAGI, ACLAMAT DE MOLDOVENI