Jiul a scos ieri un punct pe terenul Gloriei, la capatul unui meci pe care gazdele l-au controlat in majoritatea celor 90 de minute. ZADARNIC. Chiar daca elevii sai au avut initiativa mereu, Ioan Ovidiu Sabau se afla la un nou semiesec pe banca fo
Jiul a scos ieri un punct pe terenul Gloriei, la capatul unui meci pe care gazdele l-au controlat in majoritatea celor 90 de minute.

ZADARNIC. Chiar daca elevii sai au avut initiativa mereu, Ioan Ovidiu Sabau se afla la un nou semiesec pe banca formatiei bistritene. Gazdele au ratat prima oara dupa numai doua minute de la inceperea meciului, cand Negrean, scapat singur, a tras slab. Chiar daca din minutul 35 au ramas in inferioritate, dupa ce Muresan a fost eliminat pentru un atac violent din spate, Gloria a ratat inca patru mari ocazii, prin acelasi Negrean, de doua ori, Bruncevic (foto dreapta) si Oncica. Sabau a fost nevoit sa faca prima schimbare inca din minutul 7, dupa ce Adrian Drida s-a ales cu pulpa sfartecata de crampoanele unui adversar. Dupa meci, tehnicianul Jiului, Aurel Sunda, a declarat: ""Parca niciodata Bistrita nu a fost asa de hotarata sa castige. A practicat un joc agresiv si ne-a intimidat pana la un anumit moment dat. Cred insa ca a doua repriza ne-a apartinut. Am ratat cateva ocazii, am avut o bara, ceea ce ne-a costat cele doua puncte pe care, avand un om in plus, trebuia sa le castigam"". (Dragos Stoica)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.