Rapid va juca joi in prima mansa a optimilor Cupei UEFA impotriva unei formatii aflate in forma maxima. Hamburg a invins cu 2-1 sambata, in etapa a 24-a din Bundesliga, chiar pe terenul liderului Bayern München, si sub privirile lui Razvan
Rapid va juca joi in prima mansa a optimilor Cupei UEFA impotriva unei formatii aflate in forma maxima. Hamburg a invins cu 2-1 sambata, in etapa a 24-a din Bundesliga, chiar pe terenul liderului Bayern München, si sub privirile lui Razvan Lucescu.
UNICAT. ""Echipa mea a luptat foarte bine si a fost mai proaspata. Dar important este sa ne comportam la fel si in Cupa UEFA"", a spus antrenorul Thomas Doll. Autorul golului victoriei, olandezul Nigel de Jong, a subliniat ca el si coechipierii sai au dorit ca Hamburg sa fie prima echipa care castiga in acest sezon pe Allianz Arena. Mai mult, Hamburg e singura formatie care a reusit sa invinga pe Bayern in actuala editie a campionatului Germaniei. Elevii lui Doll au castigat cu 2-0 in meciul din tur si cu 2-1 acum, in retur.
OBIECTIV. Daniel van Buyten, care nu a evoluat la München pentru ca se afla in stare de suspendare, spera la randul sau ca Hamburg sa aiba si in meciul cu Rapid acelasi succes ca sambata. ""Daca baietii joaca mereu asa fara mine, atunci nu voi mai intra pe teren. Vrem sa repetam figura si joi"", a spus Van Buyten.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.