Sirena, girofar si o masina de teren cu emblema unei cunoscute firme de paza si protectie. "Ingrediente" perfecte pentru o actiune de interventie. De data aceasta insa bodyguarzii s-au transformat in salvatori sufletisti. Ei au ajutat un baietel bol
Sirena, girofar si o masina de teren cu emblema unei cunoscute firme de paza si protectie. "Ingrediente" perfecte pentru o actiune de interventie. De data aceasta insa bodyguarzii s-au transformat in salvatori sufletisti. Ei au ajutat un baietel bolnav sa ajunga pe mainile pricepute ale medicilor bucuresteni. Andrei are 2 ani si sufera de o boala groaznica: tetrapareza spastica. Desi verdictul medicilor nu a fost optimist, parintii micutului nu au incetat sa spere ca intr-o buna zi baietelul lor se va face bine. Oameni simpli, fara posibilitati financiare, acestia au tot incercat sa gaseasca o modalitate de a aduce copilul la un spital din Capitala, pentru a fi consultat si de alti specialisti. Nu au reusit insa sa stranga bani pentru transport. Asa ca ne-au trimis la redactie o scrisoare. "Va rog, ajuta-ti-l pe Andrei. Mi se rupe sufletul cand il vad asa mic si neajutorat. Copiii de varsta lui merg, se joaca, dar Andrei nu se poate ridica din patut. Noi castigam cu greu banii, muncind cu ziua prin sat. imi doresc sa-l aduc pe Andrei la un spital din Bucuresti, insa nu am bani nici de transport", ne spunea in scrisoare Georgeta Neacsu, mama micutului Andrei.
Dupa publicarea scrisorii, reactiile nu au intarziat sa apara. Printre cei care au intins o mana de ajutor baietelului si mamei sale se afla si reprezentantii firmei BGS. Acestia le-au asigurat transportul din comuna Cornesti pana in Capitala cu o ambulanta si l-au programat pe Andrei la medici specialisti. in plus, reprezentantii firmei vor suporta si costul unei proteze de care baietelul are nevoie. "Ne-am bucurat sa-i putem fi de ajutor baietelului. Andrei a fost internat la Spitalul de copii Grigore Alexandrescu pentru investigatii. il vom duce apoi la Spitalul Obregia, unde i se vor face alte analize", ne-a declarat Eduard Sersea, medic Ambulanta BGS.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.