Celebrul cantaret a fost condamnat la opt saptamani de inchisoare, dupa ce a recunoscut ca s-a urcat la volan sub influenta drogurilor.

De asemenea, artistul a fost amendat cu 1.250 lire sterline si i s-a suspendat permisul pentru cinci ani, relateaza BBC.

George Michael, in varsta de 47 de ani, a fost anchetat la inceputul lunii iulie, dupa ce a intrat cu masina sa, un Range Rover, in vitrina unui magazin.

Luna trecuta, interpretul a pledat vinovat pentru acuzatiile de posesie de canabis si pentru faptul ca a condus sub influenta drogurilor si a alcoolului.


La sfarsitul lunii august, autorul hit-ului Careless Whisper s-a internat pentru o perioada de 14 zile intr-o sectie de dezintoxicare. Acesta le-a explicat totul fanilor, printr-o scrisoare deschisa: “Vreau sa va multumesc si sa va linistesc in privinta starii mele de sanatate. Imi dau seama cu ce am gresit si de situatia in care ma aflu, pentru care imi cer iertare. Vreau sa va anunt ca m-am internat la dezintoxicare si voi continua cu sedinte saptamanale de consiliere. Problemele mele personale m-au tras in jos si imi pare rau ca mandria m-a impiedicat sa cer ajutor pana acum”, le-a scris George Michael fanilor.


Aceasta este pentru a saptea oara cand George Michael, care a recunoscut in mod public ca este un consumator constant de canabis, este cercetat de politia britanica pentru provocarea unui accident rutier.

  • In 2009, starul britanic a fost arestat pentru conducere sub influenta drogurilor, dupa ce automobilul sau Land Rover s-a ciocnit cu un camion, pe autostrada A34 din comitatul Berkshire.
  • In iunie 2007, cantaretului britanic i s-a anulat permisul de conducere pentru o perioada de doi ani, dupa ce artistul a recunoscut, in timpul unui proces, ca a condus sub influenta drogurilor. El a fost anchetat in acea perioada pentru avarierea a trei automobile parcate in mod regulamentar si pentru fuga de la locul accidentului.
  • George Michael a fost de doua ori arestat si pentru posesie de canabis. De altfel, in ultimii ani, cantaretul a fost arestat de mai multe ori pentru ca a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului. Magazinul Snappy Snaps se afla in apropiere de Hampstead Heath - un bar gay unde George Michael a fost surprins in timp ce facea sex, in urma cu trei ani -, dar si de resedinta sa din cartierul Highgate.
  • Artistul a mai fost arestat, in aprilie 1998, pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntand public ca este homosexual. In urma "evenimentului", Michael a scris un cantec, "Outside", ale carui versuri si videoclip au fost inspirate de incidentul din toaleta.

Citeste si:
Gigi Becali, declarații total neașteptate despre situația lui...
Gigi Becali, declarații total...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.