Celebrul cantaret a fost arestat dupa ce intrat cu masina intr-un magazin din Londra.

Dupa coliziune, cantaretul britanic a iesit din automobil si a asteptat sosirea echipajelor de politie, scrie Daily Mail.

La fata locului, George Michael, care le-a spus politistilor ca nu a consumat bauturi alcoolice, nu a fost supus unui test de alcoolemie, insa a fost testat, ulterior, pentru consum de droguri si de alcool, la o sectie de politie.

Cantaretul, in varsta de 47 de ani a fost eliberat pe cautiune, urmand sa se prezinte in fata unui tribunal londonez pentru a fi judecat pe data de 13 august.

Aceasta este pentru a saptea oara cand George Michael, care a recunoscut ca este un consumator de canabis, este implicat intr-un accident rutier.

Ultima oara cand artistul britanic a fost arestat, pentru probleme legate de sofat, a fost in iunie 2007, cand a fost acuzat ca a condus sub influenta drogurilor, lovind trei masini. In urma incidentului din 2007 George Michael s-a ales cu permisul suspendat pentru doi ani de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.