Gigi Becali și-a dat și el cu părerea despre situația complicată prin care trece Dorian Popa, după ce oamenii legii l-au prins drogat la volan și i-au reținut permisul de conducere.

Gigi Becali, despre situația lui Dorian Popa

Dorian Popa a dat-o în bară, după ce a fost prins drogat la volan, iar un val de hate imens a venit la adresa lui. Sute de persoane și-au dat cu părerea pe rețelele sociale despre situația în care se află vloggerul, iar printre acestea s-au aflat Iulia Albu, Elena Merișoreanu, Mara Bănică, Adriana Bahmuțeanu, dar și Gigi Becali care într-un interviu a fost rugat să discute pe marginea acestui subiect.

“Apropo de tinerii ăștia. Trebuie să facem ceva cu drogurile astea. Mă uitam și la Dorian Popa, influencer, te prind ăia drogat, a înnebunit lumea. E influencer, se uită milioane de oameni la el”, a spus Horia Ivanovici, conform fanatik.ro.

Latifundiarul din Pipera este de părere că fiecare om de pe lumea aceasta are dreptul să facă orice își dorește cu trupul lui, doar că nu ar trebui să rămână nepedepsit. De asemenea, acesta este de părere că imediat ce o persoană a fost prinsă la volan, sub influența substanțelor interzise, ar trebui să stea în spatele gratiilor, dar și să i se rețină carnetul de conducere pe o o perioadă de zece ani.

Deși nu știa cine este Dorian Popa, el și-a exprimat opinia sinceră, dând încă un exemplu care l-a lăsat mască, pentru că nu este familiarizat deloc cu ceea ce se întâmplă în mediul online la momentul actual și nici despre TikTok nu știe foarte multe lucruri. Ceea ce i-a atras, totuși, atenția a fost faptul că o barabeancă face un milion de euro de pe urma acestei platforme.

“Stai puțin. Au înnebunit ei? A înnebunit lumea care se uită la ei. Ce să te uiți? Ce să vezi? Am văzut că o fată din Moldova câștigă un milion. Ce influencer? Că se arată pe TikTok? Dar cum, mă? De ce să ia bani? Nu mă băgați că eu nu înțeleg. Fiecare se droghează și fiecare face ce vrea cu trupul lui. Doar că noi trebuie să ne protejăm.

Cum ne protejăm? Ești drogat la volan? Pușcărie obligatoriu. Și carnet luat pe 10 ani. Ia să vedem se mai droghează? Nu știu de Dorian Popa, habar n-am cine e Dorian Popa. E fotbalist? Nu e fotbalist. Nu știu eu asta cu internetul, cu TikTok”, a declarat Gigi Becali.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2023 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.