Jean de la Craiova a fost influențat de către Dorian Popa. Cum? Ei bine, acesta l-a convins prin intermediul postărilor sale să facă o anumită schimbare în viața sa. Iată ce și-a propus!

Cum l-a influențat Dorian Popa pe Jean de la Craiova

Jean de la Craiova, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele, a ajuns la vârsta de 52 de ani, iar de câțiva ani are o problemă care îi dă mari bătăi de cap. Artistul are alopecie și nu vrea să mai piardă vremea și să apeleze la medicul estetician, pentru a rezolva totul, doar pentru că a văzut că în cazul lui Dorian Popa aceasta a dat roade.

Consideră că este normal ca odată cu trecerea vârstei, este normal să se întâmple una ca asta, dar vrea să nu mai fie complexat în acest sens, așa că va face tot ceea ce îi stă în putință, pentru a se simți mai bine în pielea sa. Nu este pentru prima dată când dată când vorbește pe marginea acestui subiect, dar este pentru prima dată când vrea să ia atitudine.

„Mai îmi fac și eu ceva că am o scrumieră mică până crește. Ce vrei, vârsta...Un pic mai trebuie să îmi îndesesc părul. Până m-oi tunde la chelie și mă trezesc, plec, nu mă mai pieptăn, niciun stres, nimic(...) M-a instigat Dorian Popa că hai”, a declarat Jean de la Craiova, la XNS.

Întrebat dacă s-a gândit să mai apeleze și la alte intervenții estetice la nivelul feței, Jean de la Craiova a fost foarte sincer și a mărturisit că, în momentul de față, nu consideră că are nevoie de ele, dar când va simți, o va face. Mai apoi, a zis că dacă și-ar modifica aspectul fizic, nu l-ar mai recunoaște oamenii la cântări și nici copiii acasă, așa că preferă să nu dea importanță acestei probleme, ci alopeciei, care chiar este o problemă reală.

Citeste si:
Care este schimbarea de care ai nevoie chiar acum în viața ta în...
Care este schimbarea de care...

„Deocamdată nu (n.r. schimbări la nivelul feței). Când o să simt nevoia, îmi fac ceva, nu știu. Unde să mă duc, că mă duc la oameni să cânt, să îi fac fericiți, doar nu mă duc cu alt cap de ceară. Lasă-mă așa, să fiu așa, că după nu mă mai cunoaște, nu îmi mai deschid ușa copiii acasă”, a mai declarat artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Noiembrie 2023 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.