Dorian Popa a cheltuit 4 milioane de euro în ultimii cinci ani, iar de curând a oferit câteva detalii despre investițiile pe care le-a făcut și de pe urma cărora crede că va avea profit, în mod clar. Vloggerul nu se uită la bani când vine vorba de ceea ce își dorește și așa a ajuns să scoată sume enorme de bani din buzunar.

Pe ce a dat Dorian Popa 4 milioane de euro

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri de la noi din țară și a ajuns cunoscut, în urmă cu mai mulți ani, când a primit un rol important într-un serial românesc. Viața i s-a schimbat în totalitate de atunci, dar nu doar datorită șansei care i s-a oferit, ci și datorită faptului că a muncit din greu în toți acești ani. Artistul a avut zile în care nu dormea prea mult, în care ziua lui începea din zori și se termina noaptea târziu, doar pentru că voia să rezolve cât mai multe lucruri.

De asemenea, faptul că filmează atât de mult îi ocupă timp, dar îi aduce și o mulțime de bani în conturi. Dorian Popa a oferit un interviu în care a povestit despre lucrurile care i s-au întâmplat în ultimii cinci ani, dar și despre despre toți banii pe care i-a cheltuit și care, de asemenea, nu sunt deloc puțini. Acesta a menționat că a agonisit destul, dar a și cheltuit aproape 4 milioane de euro, spre surprinderea fanilor care l-au ascultat cu sufletul la gură și care îl iau drept model de fiecare dată.

„Îmi este mai simplu să aproximez cu tot cu investițiile în afaceri. Dacă aș vorbi despre ultimii cinci ani, cheltuieli personale cât și afaceri, vă pot spune că am depășit cred că suma de 3 milioane de euro, pentru că obiectiv vorbind, față de ce am agonosit acum și am pe dreapta, cam atât am produs și am și cheltuit, cred că peste totuși, înspre patru”, a declarat Dorian Popa, potrivit wowbiz.ro.

A muncit pentru cariera lui, și-a ridicat casa visurilor sale, și-a luat o altă mașină și construiește propriul cartier în care încă investeștete sume impresionante de bani, în ideea în care într-o zi și-i va recupera. Știe că fiecare ban pe care l-a investit va aduce după sine mai mulți bani, dar încă nu a venit momentul pentru a culegele roadele muncii sale, ci mai are de investit și de tras o vreme. Fanii acestuia au mare încredere că totul îi va ieși conform planului, deoarece așa se întâmplă de fiecare dată când își pune ceva în cap.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

„Însă, nu uitați că banii investiți se vor întoarce cu profit și chiar și încasări, pentru că eu am plătit deja toate cheltuielile. Ce se va întoarce, se va întoarce către mine. Din acești aproape 4 milioane de euro cheltuiți în afaceri și cheltuieli personale, nu cred că am cheltuit, cu tot cu mașini, mai mult de 500.000 euro pentru mine”, a mai zis vloggerul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.