Dorian Popa nu ar merge pe o insulă pustie cu Bianca Drăgușanu și a spus-o cu voce tare, în cadrul emisiunii pe care o prezintă Cătălin Măruță, la Pro TV. Diva nu a comentat nimic de declarațiile sale până acum, dar s-a amuzat copios pe seama spuselor vloggerului.

Dorian Popa nu vrea să meargă cu Bianca Drăgușanu pe o insulă pustie

Zilele trecute, Dorian Popa a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a participa la sosurile iuți. Acest joc presupune oferirea unor nume de persoane publice pentru întrebările pe care le primește, citirea acestora mai apoi, iar în caz contrar gustarea sosurilor pe care acesta le pune la dispoziție. Sincer din fire, vloggerul a spus clar, la un moment dat, faptul că nu ar vrea să meargă pe o insulă cu pustie cu Bianca Drăgușanu, pentru că ar fi în stare să îl mănânce sau să îl facă barcă și să plece cu ea.

"Cu Bianca Drăgușanu cred că e greu, cred că mă mănâncă într-un final, mă face barcă și plutește cu mine. Ceva cu mine nu s-ar întâmpla bine.", a zis Dorian Popa, la Pro TV.

Vedeta nu i-a dat replica până acum, dar s-a amuzat copios când a auzit declarațiile făcute de Dorian Popa la Pro TV și nu s-a putut abține să nu îi dea replica în stilul ei caracteristic. Blondina a precizat, încă de la bun început, că el este unul dintre oamenii pe care îi apreciază extrem de mult și pe care îl consideră un exemplu pentru mulți oameni din lumea mondenă, deoarece este un om muncitor, dar mai ales implicat în tot ceea ce face.

Ceea ce nu a înțeles este de ce a afirmat că l-ar mânca, iar după ce s-a gândit mai bine a ajuns la concluzia că a făcut asemenea declarații, pentru că este de părere că pe ea nu ar putea să o controleze atât de ușor ca pe celelalte femei de pe listă. Mai mult de atât, admiră la Dorian Popa faptul că știe cum să își investească banii, își iubește corpul și duce o viață echilibrată din toate punctele. Pur și simplu, în opinia Biancăi Drăgușanu, el este un om pe care nu ai cum să nu îl iubești. Crede și că ar fi ales-o pe ea, dacă nu și-ar fi dorit să fie chiar el cel care să preia conducerea.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

"Dorian Popa este unul din oamenii pe care eu îi apreciez extrem de mult și consider că este un exemplu pentru majoritatea oamenilor din showbiz la cât de muncitor și implicat este în tot ce face. Dar cum adică l-aș mânca? Par eu vreo mâncăcioasă? Probabil ar că nu m-ar putea controla. Cred că dacă aș fi carnivoră...bineînțeles că aș prelua conducerea, eu sunt alfa. Deși nu ne cunoaștem, decât am filmat un revelion împreună anul trecut pe vremea asta. Eu am o impresie foarte bună despre el. Repet! Consider că este un exemplu de om muncitor, implicat, transmite foarte bine tot ce are de făcut. Toate lucrurile pe care le face bine, investește banii frumos, inteligent.

Este unul dintre oamenii pe care eu îi apreciez cel mai mult din showbiz. Puțini oameni sunt exemple pentru mine, dar el chiar este. Își iubește corpul, își menține viața echilibrată, este ceva la superlativ omul. Și deștept, și vorbește foarte clar, e așa din popor, e de-al nostru. Transmite tot, nu ai cum să nu îl iubești pe Dorian Popa. Dar chiar nu mă așteptam să zică așa. Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa.", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

Citeste si:
Jean de la Craiova, influențat de Dorian Popa. Ce schimbare vrea să...
Jean de la Craiova,...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.