George Michael a pledat vinovat la acuzatia de conducere a automobilului sub influenta drogurilor.
Cantaretul britanic George Michael a pledat vinovat, marti, la acuzatiile de posesie de canabis si conducerea automobilului sub influenta drogurilor si a alcoolului, cu ocazia unei audieri in fata unui tribunal din Londra, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul britanic, in varsta de 47 de ani, caruia autoritatile i-au anulat, in 2007, permisul de conducere pentru doi ani, a fost anchetat la inceputul lunii iulie, dupa ce a pierdut controlul automobilului pe care il conducea si a avariat fatada magazinului foto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, in apropiere de resedinta sa. Cantaretul britanic a fost plasat ulterior in regim de eliberare conditionata. In timpul unei audieri foarte scurte in fata tribunalului Highury Corner din Londra, artistul, al carui nume real este Georgios Panagiotou, a vorbit doar pentru a-si confirma identitatea si pentru a pleda vinovat la cele doua capete de acuzare.

Judecatorul Robin McPhee a decis drept pedeapsa provizorie suspendarea pe sase luni a permisului de conducere a artistului, in asteptarea unei decizii definitive, ce va fi pronuntata pe 14 septembrie. Magistratul a declarat ca toate "optiunile raman deschise, inclusiv inchisoarea".

Aceasta este pentru a saptea oara cand George Michael, care a recunoscut in mod public ca este un consumator constant de canabis, este cercetat de politia britanica pentru provocarea unui accident rutier.

  • In 2009, starul britanic a fost arestat pentru conducere sub influenta drogurilor, dupa ce automobilul sau Land Rover s-a ciocnit cu un camion, pe autostrada A34 din comitatul Berkshire.
  • In iunie 2007, cantaretului britanic i s-a anulat permisul de conducere pentru o perioada de doi ani, dupa ce artistul a recunoscut, in timpul unui proces, ca a condus sub influenta drogurilor. El a fost anchetat in acea perioada pentru avarierea a trei automobile parcate in mod regulamentar si pentru fuga de la locul accidentului.
  • George Michael a fost de doua ori arestat si pentru posesie de canabis. De altfel, in ultimii ani, cantaretul a fost arestat de mai multe ori pentru ca a fost surprins adormit la volan din cauza drogurilor sau a alcoolului. Magazinul Snappy Snaps se afla in apropiere de Hampstead Heath - un bar gay unde George Michael a fost surprins in timp ce facea sex, in urma cu trei ani -, dar si de resedinta sa din cartierul Highgate.
  • Artistul a mai fost arestat, in aprilie 1998, pentru acte indecente intr-o toaleta publica din Los Angeles. Dupa incident, Michael a incheiat ani intregi de speculatii cu privire la orientarea sa sexuala, anuntand public ca este homosexual. In urma "evenimentului", Michael a scris un cantec, "Outside", ale carui versuri si videoclip au fost inspirate de incidentul din toaleta.

In 2006, George Michael, care a vandut peste 100 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" si "Faith", a infuriat reprezentantii organizatiilor de sanatate caritabile din Marea Britanie dupa ce a dat un interviu televizat, in timpul caruia a fumat canabis si a declarat: "Chestia asta ma ajuta sa ma mentin sanatos si fericit".
Citeste si:
Jean Gavril și Dinu, nevoiți să facă autostopul din Londra în...
Jean Gavril și Dinu, nevoiți...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.