Serban Huidu a fost mutat, in cursul zilei de luni, de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, dupa ce a iesit din coma indusa si starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind ca el mai trebuie sa ramana internat cel putin doua saptamani.
Conform unui nou buletin medical remis de medici, Huidu a fost mutat in cursul zilei de luni de la Terapie Intensiva intr-un salon al sectiei de Neurologie a spitalului. Tatal lui Huidu: Serban iese din coma, doar ca e un proces mai indelungat

Potrivit medicilor, recuperarea ar putea dura intre doua saptamani si o luna. Huidu va ramane internat cel putin doua saptamani in spital, dar recuperarea sa completa ar putea dura cateva luni. De asemenea, medicii au precizat ca Huidu se recupereaza foarte rapid, dar ca este in continuare slabit, scrie MEDIAFAX.

Realizatorul TV Serban Huidu a iesit, sambata, din coma indusa,
s-a ridicat pe pat si a vorbit cu familia si cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunta, in acea zi, Prima TV.

"E minunat sa il vad ca poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeste, comunica bine cu doctorii si cu personalul medical. A intrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, sotia realizatorului TV, intr-un material difuzat sambata, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Unul dintre medicii care il trateaza pe Serban Huidu preciza ca situatia medicala a acestuia este foarte buna si ca sunt asteptate rezultatele unor noi analize.

Miercuri, realizatorul TV Serban Huidu a fost internat in stare de coma la Spitalul Universitar din Innsbruck, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din apropierea statiunii. El a fost mentinut in stare de coma indusa, pentru a i se face investigatii medicale.

Lui Huidu i s-a facut, joi dimineata, o tomografie computerizata, in urma careia s-a observat o sangerare minimala interna si o fractura exterioara a cutiei craniene, spunea, joi, intr-o conferinta de presa, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci ca in urmatoarele ore starea lui Huidu va ramane, cel mai probabil, stabila si ca medicii vor incepe treptat sa il trezeasca din coma.
Citeste si:
Șerban Huidu, în pericol de moarte de mai multe ori. Cum crede că...
Șerban Huidu, în pericol de...

Mihai Gainusa, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck sa isi viziteze colegul, spunea, joi seara, ca acesta a fost detubat, si-a recunoscut sotia si sigur se va face bine.

  • Tatal lui Huidu: Serban iese din coma, doar ca e un proces mai indelungat

Duminica dupa-amiaza, Serban Huidu era inca internat la sectia de terapie intensiva a spitalului universitar din Innsbruck, dar Florin Huidu, tatal prezentatorului Cronicii carcotasilor, este optimist si confirma ca Serban Huidu este "pe drumul cel bun". "Vreau sa pun capat zvonurilor si speculatiilor. Serban e pe drumul cel bun, se simte tot mai bine, doar ca iesirea din coma se face progresiv…"

E un proces mai indelungat. Mai devreme de o saptamana nu cred ca il vor externa", a mai adaugat acesta, potrivit Gandul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.