Realizatorul TV Serban Huidu se afla internat in stare grava intr-un spital din Austria, dupa ce a suferit un accident la schi in cursul zilei de miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai postului Prima TV si apropiati ai familiei.
Prezentatorul Prima TV se afla in vacanta alaturi de familia sa, in Austria, in statiunea Innsbruck. Nenorocirea s-a intamplat miercuri, in jurul orei 19.00, a anuntat Antena3 care citeaza tabloidul Cancan.

"Huidu, aflat pe partie, coborand cu viteza, a pierdut controlul schiurilor sale si s-a lovit de un pom. Din cauza vitezei, el a ramas inconstient dupa impact, neputand nici macar sa strige dupa ajutor. Ceilalti schiori au fost cei care au anuntat salvamontistii. Din primele informatii ale medicilor ajunsi la fata locului, starea prezentatorului TV este critica. Dupa producerea accidentului, familia "carcotasului" a cerut ajutorul Ambasadei Romaniei in Austria", scrie aceeasi sursa, potrivit EVZ.

Cei de la ziarul Cancan au reusit sa stea de vorba cu sotia lui Huidu, care disperata ca sotul ei este in coma nu a putut spune decat ca urmatoarele 24 de ore sunt critice. In maximum o zi, Cristina va afla care sunt sansele lui Huidu de supravietuire. Cert este ca ei i-au spus sotiei ca s-au mai confruntat cu asemenea cazuri, iar pacientii au trait, reusind sa iasa din moarte clinica.

Pe de alta parte, potrivit ziarului Libertatea, care il citeaza pe socrul lui Serban Huidu, Matei Vintila, starea vedetei nu este critica. "Serban nu este in coma. Isi misca mainile si picioarele. Sotia lui este cu el in rezerva. Serban a recunoscut-o si a strans-o de mana cand a vazut-o", a spus Matei Vintila, potrivit MEDIAFAX.


  • Huidu este internat acum la un spital din Austria, cu hemoragie craniana, iar medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire

Contactata de Libertatea.ro, Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV, a declarat ca Huidu a suferit un accident la schi, dar nu a putut da amanunte in legatura cu cat de grava este starea de sanatate a prezentatorului: "Da, este adevarat, Serban Huidu a avut un accident la schi, dar nu va pot da mai multe amanunte. In prezent, medicii investigheaza starea lui de sanatate".

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Serban Sebastian Huidu are 34 de ani si este prezentator de radio si de televiziune. El prezinta impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM si emisiunea de la Prima TV, "Cronica Carcotasilor". Huidu este casatorit cu Cristina si are doi copii, unul de patru ani si celalalt in varsta de doi ani, scrie Realitatea.net.

  • Fratele lui Huidu a fost si el la un pas de moarte in acest an

Fratele mai mic al lui Serban Huidu, Vlad, a trecut prin momente critice, dupa un accident de motocicleta care a avut loc in vara acestui an, la iesirea din Pasajul Unirii, din Bucuresti. Aflat pe o motocicleta, Vlad a fost acrosat de un autoturism Toyota. Potrivit Libertatea.ro, tanarul a fost transportat imediat la Spitalul de Urgenta, cu hemoragie interna si ruptura de ficat, dar a scapat.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.