Starea prezentatorului de televiziune Serban Huidu, care a suferit un accident pe o partie de schi din Austria, miercuri, este stabila, pe parcursul noptii de miercuri spre joi nefiind inregistrate complicatii, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentantii Prima TV.

Serban Huidu este in coma indusa, de miercuri seara, ca urmare a accidentului suferit. Potrivit reprezentantilor Prima TV, el este supus in continuare investigatiilor medicale, pe parcursul zilei de joi urmand ca medicii sa faca publice mai multe informatii despre starea acestuia.

"Medicii au reusit sa stabilieze starea pacientului. Pe parcursul noptii (de miercuri spre joi, n.r.) nu au aparut complicatii. Este in continuare in coma indusa pentru a fi efectuate investigatii medicale", a declarat Magda Istrate, PR-ul postului Prima TV.

Realizatorul TV Serban Huidu se afla internat in stare grava intr-un spital din Austria, dupa ce a suferit un accident pe o partie de schi din Innsbruck, in cursul zilei de miercuri, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanti ai postului Prima TV si apropiati ai familiei.

Potrivit reprezentantilor Prima TV, starea de sanatate a lui Serban Huidu este "nesigura", acestia adaugand ca realizatorul TV este supus unor investigatii medicale.

Potrivit site-ului TT.com, Serban Huidu a cazut aproximativ trei metri printre copacii de langa partia de schi. De asemenea, conform sursei citate Huidu purta o casca. Site-ul mai noteaza ca Huidu a fost preluat de salvamontisti, fiind apoi transportat la Spitalul Universitar din Innsbruck cu un elicopter.

Serban Huidu are 34 de ani si este realizator de radio si de televiziune. El prezinta, impreuna cu Mihai Gainusa, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum si emisiunea saptamanala de la Prima TV "Cronica Carcotasilor".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.