Șerban Huidu a fost în pericol de moarte de mai multe ori, iar în cadrul emisiunii pe care o moderează Denise Rifai a adus în discuție acest aspect și și-a amintit cât de multe lucruri a trăit, încă de pe vremea când era doar un adolescent.

Șerban Huidu a fost în pericol de moarte

Pe vremea când era doar un copil și chiar și după ce a ajuns la adolescență, și-a dat seama că are o atracție pentru apă, motiv pentru care era să își piardă viața de mai mai multe ori. Prima dată, a fost pe punctul de se îneca în Lacul Techirghiol, iar mai apoi ar fi putut să moară, după ce s-a accidentat la ski, în Austria.

„Nu am fost deloc cuminte, era să mă înec în toate lacurile pământului. Am o atracție pentru apă. Știam să înot, dar înotam pe unde era prea adânc. Odată, am căzut în Lacul Techirghiol. Era o zonă plină de mătasea broaștei (n.r. alge veri subțiri, filamentoase) pe care alunecam și nu mai puteam să mă întorc la mal”, a declarat Șerban Huidu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Un alt accident pe care l-a suferit și din cauza căruia și-au pierdut viața trei persoane a fost cel de la Brașov, despre care s-a vorbit mult la vremea respectivă și care i-a schimbat viața din multe puncte de vedere. Până atunci, i se pare că viața sa este una cât de cât ușoară, deși dormea foarte puține ore pe noapte. În zilele pe care le-a petrecut în spital, în comă, și-a dat seama că este totul extrem de greu și se simțea de parcă avea un copac plin cu fructe în fața lui din care nu putea să ia absolut nimic.

În general, în viață, am făcut totul foarte ușor, mi se părea că e ușor să nu dorm decât vreo două, trei ore pe noapte, mi se părea că e ușor să vorbesc la radio, mi se părea că e ușor să știu lucruri. Mi se părea totul foarte ușor. În momentele de cumpănă, în spital, de exemplu, sau după spital, după ce am fost în comă, era totul foarte greu. Adică puteam face lucruri, gândeam lucruri, era ca și cum ai fi în fața unui copac plin cu fructe pe care nu poți să le iei.

Citeste si:
Reacția lui Șerban Huidu după ce Mihai Găinușă a acceptat...
Reacția lui Șerban Huidu după...

Le vezi, le dorești, îți plac, dar nu poți să le iei. Și, atunci, într-adevăr, situația în care te găsești ca personaj cu foarte multă încredere în tine este, cel puțin, ciudată, dacă nu groaznică. Da, au fost situații, mai ales după accidentele mele. Au fost situații în care m-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu”, a adăugat el.

Mai apoi, omul de televiziune a mărturisit că, după părerea sa, oamenii sunt foarte manipulați pe internet, din păcate. El a ajuns la concluzia că, încă încă de pe băncile școlii ar trebui ca elebii să învețe să facă diferența între ce anume este viabil și ce nu, pe internet. A dat și câteva exemple, pentru ca oamenii care îi ascultau din fața micilor ecrane să înțeleagă la ce anume făcea referire și a sperat că fiecare va avea ceva de învățat.

Citeste si:
Cătălin Bordea, declarații emoționante la câteva zile după moartea...
Cătălin Bordea, declarații...

„Foarte mult. (n.r. răspuns la întrebarea «Cât de manipulați suntem?»). Din păcate, apropo de internet, există TED-uri. La un moment dat, după Brexit, a venit o tipă de la The Guardian, cred, o ziaristă care a explicat care au fost mașinațiunile și cum s-a intervenit în democrație, prin Cambridge Analytica, și cum Brexit-ul, pe lângă voința populară, a fost și voința unor oameni care au indus voința populară. Deci cred că suntem foarte manipulați, din păcate, de internet. Iar, așa cum spuneam mai devreme, cred că școala, în principal, trebuie să-i facă pe cei mici să înțeleagă, să facă diferența între ce e viabil și ce nu e viabil pe internet. Cred că acum câteva zile am citit niște versuri de Eminescu, pe internet, cu Zamolxe, Dacii Liberi, era clar, pentru un minim de cultură, că era greșit cu Dacii Liberi la Eminescu”, a mai zis spus el, la Kanal D.

Citeste si:
Doliu în lumea filmului internațional. Ryan O'Neal s-a stins din viață
Doliu în lumea filmului...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.