Cei doi “tineri si nelinistiti” s-au impacat si se concentreaza pe rezolvarea disputelor din ultima vreme, ce au tinut prima pagina a presei internationale, spre deliciul curiosilor, anunta in exclusivitate People.
Cuplul se afla in prezent la resedinta lui Sean Diddy Combs din Star Island, Miami Beach. Mogulul hip-hop i-a gazduit pentru a-i feri de ochii indiscretilor, pana "o vor scoate la capat".

"Bineinteles ca s-au impacat, pentru ca tin foarte mult unul la celalalt”, a declarat un apropiat al artistilor. “Simt nevoia insa sa petreaca mai mult timp impreuna si sa-si rezolve problemele, pana acum nu au vrut sa iasa din casa”, a mai adaugat sursa.

Impacarea dintre cei doi a survenit la aproape trei saptamani dupa ce, in urma unei altercatii, Brown, in varsta de 19 ani, a agresat-o pe Rihanna.

Rihanna, "batuta mar" de Chris Brown

“Chris reflecteaza si este dezolat cu privire la ce s-a intamplat, dar in acelasi timp este foarte fericit ca s-a impacat cu femeia pe care o iubeste”, a adaugat sursa.

People dezvaluie faptul ca Brown a facut primul pas catre o reconciliere, hotarandu-se sa o sune pe Rihanna de ziua ei. Artista a implinit 21 de ani in urma cu o saptamana. “A sunat-o pentru a-i ura <La Multi Ani>, iar ce a urmat a fost de comun acord", mai spun apropiatii celor doi.

Brown a fost retinut initial de politie, insa oficialitatile locale nu s-au pronuntat pana in prezent cu privire la acest caz, urmand a se stabili pentru ce acuzatii va fi judecat cantaretul.

Scandalul dintre Chris Brown si Rihanna a zguduit scena muzicala

Prima imagine cu Rihanna batuta

Rihanna rupe tacerea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.