Noi detalii cu privire la acuzatiile impotriva lui Chris Brown, de atac asupra unei femei, confirma faptul ca Rihanna, prietena cantaretului, a fost batuta de acesta duminica, in Los Angeles. Autoritatile sustin ca ranile artistei "sunt groaznice", relateaza Huffington Post

Fotografiile facute de politisti la fata locului arata contuzii majore pe fata Rihannei, vanatai, urme de muscaturi pe brate si degete, dar si umflaturi. "Avea buza sparta, prezenta contuzii serioase la cap si ii curgea sange pe nas", a declarat unul dintre politisti.

TMZ anunta ca Rihanna nu a vrut initial sa coopereze cu fortele de ordine, insa a acceptat ulterior ca acestia sa-i faca poze. Cantareata a declarat ca Brown a batut-o doar cu pumnii, fara a folosi alte obiecte.

Dupa atac, Brown, in varsta de 19 ani, a plecat de la fata locului, nu inainte de a lua cheile masinii cu el si de a o lasa pe Rihanna langa masina, pe marginea strazii. Cantareata a fost gasita de politisti intr-un Lamborghini argintiu inchiriat de Brown.

Potrivit surselor care au investigat cazul, Rihanna a sunat la 911 la scurt timp dupa ce Chris a fugit, autoritatiile fiind alertate de cativa martori care au auzit tipete. Doi ofiteri de la politia din Wilshire au gasit-o pe Rihanna in masina "batuta rau si in stare de isterie".

"Nu vroia ca nimeni sa se atiga de ea si suferea foarte tare", au declarat agentii de politie prezent la fata locului. Acestia au dus-o de urgenta la un centrul medical pentru tratament.

Potrivit autoritatilor, este putin probabil ca Rihanna sa depuna plangere. Ea nu vrea ca Brown sa fie pedepsit pentru atac, refuzand sa ofere informatii anchetatorilor cu privire la caz.

Din nefericire pentru Chris, politia sustine ca Rihanna a apucat sa-l identifice la locul accidentului ca fiind cel care a batut-o, astfel ca nu va scapa de acuzatii. Mai mult, politia detine si probe de vatamare fizica.

Chris s-a prezentat la politie duminica noapte, afland ca este cautat. El a fost arestat pentru incalcarea legii insa a fost eliberat dupa ce a platit suma de 50.000 de dolari. Pe numele lui Chris Brown a fost intocmit dosar penal.

Luni, acesta a fost surprins parasind orasul cu un avion privat.

Cat despre Rihanna, purtatorul acesteia de cuvant a declarat ca se simte bine, multumindu-le fanilor pentru grija si suport.

Sursa foto: Northfoto

Mai multe detalii cu privire la acest incident gasiti aici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.