Tocmai cand credeam ca s-au mai linistit apele in cazul Rihanna-Chris Brown, TMZ a venit cu o poza, a carei sursa nu a fost identificata, cu Rihanna imediat dupa altercatia care a tinut prima pagina a ziarelor zilele trecute.
Fotografia o arata pe cantareata cu buza sparta, avand mai multe zgarieturi si vanatai pe fata. Revista TMZ nu a spus de unde are fotografia dar se presupune ca face parte din fotografiile facute de politie dupa incident.

Imediat dupa scandal, va anuntam ca Rihanna nu a vrut initial sa coopereze cu fortele de ordine, insa a acceptat ulterior ca acestia sa-i faca poze.

La cateva ore dupa ce fotografia a fost postata pe site-ul TMZ.com, politia din Los Angeles a inceput o investigatie interna pentru a descoperi persoana care a facut publica fotografia.

Intrebat daca ar putea confirma originea fotografiei, ofiterul Jason Lee a spus doar ca departamentul de politie nu a facut publica nicio fotografie cu femeia care l-a acuzat pe Chris Brown de violenta domestica si amenintari cu moartea.

Dupa ce incidentul de acum doua saptamani a tinut prima pagina a tabloidelor, Rihanna, care astazi implineste 21 de ani, s-a intors acasa in Barbados pentru a se reface si pentru a-si pune ordine in viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.