Dupa ce fotografia in care Rihanna apare batuta, cu buza sparta si mai multe vanatai pe fata, a facut inconjurul lumii, cantareata a fost vazuta, pentru pentru prima data dupa incidentul petrecut in data de 8 februarie, joi seara in Los Angeles.

Rihanna, care vineri a implinit 21 de ani, a rupt tacerea prin intermediul purtatorului ei de cuvant, care a declarat pentru UsMagazine ca Rihanna nu vrea sa comenteze nimic legat de Chris Brown sau scandal, ci vrea doar sa le multumeasca fanilor pentru suportul oferit in aceasta perioada dificila si sa-i asigure ca este bine si ca va ramane tare.

In urma publicarii controversatei fotografii, tatal cantaretei a declarat pentru UsMagazine ca pe de o parte este bine ca a fost publicata fotogografia, ca astfel oamenii vor intelege ca nu s-a facut "mult zgomot" pentru nimic.

Fotografiile surprinse de paparazzi, joi noaptea, nu au putut demonstra daca fotografia in care Rihanna este batuta este adevarta deoarece aceasta purta ochelari de soare.

Click aici pentru a vedea prima imagine cu Rihanna batuta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.