Prietenii si familiile celor doi sunt mai mult sau mai putin alaturi de ei, dupa ce scandalul de sambata a umplut paginile presei de scandal.

Dupa ce Rihanna a fost agresata sambata noapte de iubitul ei, Chris Brown, bunica acesteia, Clara Brathwaite, a declarat, potrivit UsMagazine, ca nepoata ei este bine si nu vrea ca prietenii si rudele sale din Barbados sa fie ingrijorati.

Chiar daca doi ofiteri de la politia din Wilshire au declarat ca au gasit-o pe Rihanna in masina "batuta rau si in stare de isterie", doamna Brathwaite a infirmat zvonurile potrivit carora cantareata ar avea nasul spart.

Spune-ti parerea despre acest scandal pe forum

Alaturi de Rihanna se afla si bunul sau prieten, Kanye West care s-a declarat pur si simplu socat de ceea ce s-a intamplat intre cei doi sambata noaptea. Rapperul a declarat ca a aflat vestea cu putin timp inainte de a urca pe scena alaturi de Estelle in noaptea premiilor Grammy. "Am fost complet devastat pe durata performantei" a declarat West, care a adaugat ca pentru el Rihana este ca o sora mai mica si o cunoaste mult mai bine decat Chris Brown.

"Rihanna este foarte importanta pentru muzica pop. Cred ca este cea mai importanta artista din acest curent muzical si are cel mai mult potential…Este ca o sora mai mica pentru mine si as face orice pentru ea"
, a continuat rapperul.

Daca Kanye West s-a limitat doar la cateva declaratii "cuminti", mentorul si protectorul lui Rihanna, Jay z, nu numai ca se declara socat de cele intamplate dar vrea sa o razbune pe frumoasa din Barbados.

Potrivit unei surse apropiate rapperului, Chris Brown "ar fi bine sa-si pazeasca spatele". In ochii lui Jay-Z, Brown este un "om mort" pentru ca "s-a pus cu gasca care nu trebuie".

Chiar daca in toata povestea asta, Chris Brown este personajul negativ, rapperul TI s-a declarat alaturi de el: "Am vorbit cu el si este bine. Este acelasi Chris Brown", a adaugat TI.

Tatal vitreg al lui Brown a declarat ca nu este deloc surprins de cele intamplate. Faptul ca Brown si tatal sau vitreg nu sunt cei mai buni prieteni nu este o noutate. In 2007 intr-un intreviu pentru revista Giants, Brown a vorbit despre cat de mult l-a afectat divortul parintilor si faptul ca mama sa s-a recasatorit cu Donelle Hawkins, despre care cantaretul declara ca o batea frecvent, potrivit Acces Hollywood.

"Obinuia sa o bata pe mama mea…eram speriat mai tot timpul", declara cantaretul care isi aminteste ca intr-o noapte si-a gasit mama plina de sange, dupa ce sotul ei o batuse, si atunci i-a spus ca intr-o zi va merge la inchisoare pentru ca si-a omorat tatal vitreg.

Dupa ce a fost arestat duminica dimineata, fiind acuzat ca a batut-o si a amenintat-o cu moartea pe Rihana, cariera lui Chris Brown pare sa fi intrat pe "drumul pierzaniei".

Reprezentantii campaniei "Got Milk?", in care cantaretul trebuia sa apara, au declarat ca iau foarte in serios plangerile depuse impotriva lui Brown. "Suntem foarte mandri de imaginea noastra si foarte dornici ca mesajul pe care il trimitem adolescentilor sa fie unul responsabil".

Si producatorul de guma de mestecat Wrigley a suspendat reclamele TV in care apare Chris Brown, pana la solutionarea cazului.

Cantaretul a mai primit o lovitura si din partea evenimentului "NBA All-Stars", la care trebuia sa participe duminica in Pheonix, dar organizatorii au hotarat sa-l retraga de pe afis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.