Monica si Irinel Columbeanu au fost audiati dupa ce au depus plangeri in urma scandalului de sambata, de la locuinta din Izvorani, ea acuzand ca a fost agresata de agentii de paza ai sotului ei, iar el acuzand-o de tentativa de talharie, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Monica Columbeanu a depus doua plangeri la politie, sambata seara, pentru loviri si alte violente, sustinand ca ar fi fost agresata de agentii de paza de la Izvorani, dar si pentru talharie, aratand ca Irinel Columbeanu nu ii permite sa ia autoturismul Bentley, care ar fi cumparat din banii ei, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Politiei Ilfov, Claudia Burada.

La randul sau, Irinel Columbeanu a depus plangere, duminica seara, acuzand-o pe sotia sa de tentativa de talharie, legat tot de autoturismul Bentley, despre care sustine ca i-ar apartine lui, dar si de tulburarea linistii publice si ultraj contra bunelor moravuri.

Dosarul a fost preluat de Serviciul de Investigatii Criminale din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Ilfov, in prezent fiind in curs de desfasurare audierile partilor implicate si martorilor.

Monica Columbeanu a fost audiata de doua ori in urma scandalului, sambata si duminica, iar Irinel Columbeanu a fost audiat duminica seara, a precizat Burada.

Luni dimineata s-au prezentat pentru audieri, la sediul IPJ Ilfov, cei doi agenti de paza pe care Monica Columbeanu i-a acuzat de loviri si alte violente. La ora transmiterii acestei stiri, audierile sunt in curs.

  • "Monica Columbeanu a suferit astazi (sambata - n.r.) o serie de leziuni si alte acte de violenta. Loviturile i le-au cauzat angajatii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte de violenta verbala si fizica, sunt mai multe escoriatii la nivelul pieptului", a declarat avocatul Ionut Dojan, citat de stirileprotv.ro.

Dupa acest incident, Monica Columbeanu s-a prezentat si la IML, pentru un certificat medico-legal. Totodata, ea a mers si la Spitalul "Floreasca", unde i-au fost facute diverse radiografii.
Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!

"Echilibrata hemodinamic si respirator, fara a prezenta un risc, avea traumatisme minore la nivelul bratelor si antebratelor, cu echimoze locale", a spus doctorul Bogdan Matei, de la Spitalul "Floreasca".

  • Im schimb, Irinel Columbeanu a respins acuzatiile ca i-ar fi interzis Monicai sa-si ia lucrurile, el spunand ca la poarta a lasat un proces-verbal cu toate lucrurile pe care aceasta le poate lua din vila de la Izvorani, lucruri care sunt ambalate in saci. El a precizat ca este vorba despre haine, DVD-uri, carti, precum si alte obiecte personale ale Monicai.

Totodata, el a acuzat-o pe Monica Columbeanu ca ar fi vrut sa ia ilegal autoturismul Bentley, despre care Monica sustine ca ar fi fost cumparat din banii ei.

"Din ce mi-au povestit oamenii mei, a venit foarte nervoasa, a facut un circ si o tiganie si am auzit ca la plecare, dupa aceasta scena de circ ieftin, a lasat o punga pentru copil",
a spus Irinel Columbeanu, el acuzandu-si sotia ca "s-a furisat" pe proprietatea de la Izvorani.
Citeste si:
Irinel Columbeanu nu a fost singur de Paște! Unde și cu cine a...
Irinel Columbeanu nu a fost...


Afaceristul Dinu Damaschin, cel care sustine ca a avut un rol important in viata Monicai Columbeanu, a adus acuzatii grave omului de afaceri de la Izvorani.



Veronica Bulai, mama Monicai Columbeanu, a reactionat oficial, dupa ce omul de afaceri Irinel Columbeanu a postat mai multe filmulete pe YouTube in care ea isi critica fiica.


Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.