Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.

Omul de afaceri le cere judecatorilor sa o decada din drepturile parintesti pe sotia sa Monica, pe motiv ca si-ar lovi fetita.

Potrivit showbiz.ro, pe langa declartia sincera a Irinei in care spune ca si-ar cumpara o alta mama, Irinel Columbeanu a mai facut publica o inregistrare in care chiar mama sotiei sale se plange de comportamentul acesteia, fata de ea cat si fata de fetita, si marturiseste ca nu este deloc de acord cu decizia Monicai de a pleca in Statele Unite.

Irinel o citeaza pe soacra sa, care i-a povestit acestuia prin ce traume ar fi trecut fetita lui

"Eu vreau cu tine, nu vreau cu mami pentru ca ma bate", i-ar fi spus Irina.

"I-am lasat doua iconite la televizor, sa te rogi la Doamne Doamne ca sa nu te bata mama (...) orice se intampla sa nu-ti fie frica de mama. Tu sa spui la gradinita", i-ar mai povestit soacra lui Irinel, acestuia, porivit stirileprotv.ro.

  • De partea cealalta, Monica Columbeanu spune ca va face tot ce este posibil si legal pentru ca fiica sa, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de ea si de familia sa, precizand ca respinge orice acuzatii care i-au fost aduse in legatura cu fetita ei.

"In legatura cu ultimele acuzatii pe care domnul Columbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, ma declar dezgustata de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a facut aceste declaratii, in vederea crearii unei presiuni mediatice puternice, de natura sa influenteze litigiile in care suntem implicati, imi declar, inca o data, vointa de a face tot ce e posibil si legal pentru ca fiica mea, Irina, sa aiba parte de o ingrijire si o crestere normala oferita de mine si de familia mea", spune Monica Columbeanu, potrivit MEDIAFAX.
Citeste si:
Tabloidele la control!
Tabloidele la control!

Totodata, ea respinge orice acuzatii care i-au fost aduse in legatura cu fetita ei. "Resping orice acuzatii cu privire la comportamentul meu sau al oricarei alte persoane din familia mea, in ceea ce o priveste pe fetita mea si voi face toate demersurile pentru ca orice acuzatii nefondate sa fie sanctionate", spune Monica Columbeanu.

Ea le multumeste ziaristilor care au relatat corect ultimele evenimente. "(...) Rog sa fiu inteleasa in ceea ce priveste retinerea mea de a dezbate in public aspecte care tin de relatia mea cu un copil de 4 ani si care, in timp, ar putea fi afectat prin aceasta expunere", precizeaza Monica Columbeanu.


Magistratii care au dispus ca Irina Columbeanu sa ramana temporar in grija tatalui afirma in motivarea deciziei ca intre niciunul dintre cei doi parinti si fetita in varsta de cinci ani nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite de tata sunt "preferabile".
Citeste si:
Spania introduce custodia animalelor de companie în caz de divorț
Spania introduce custodia...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.