Magistratii care au dispus ca Irina Columbeanu sa ramana temporar in grija tatalui afirma in motivarea deciziei ca intre niciunul dintre cei doi parinti si fetita in varsta de cinci ani nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite de tata sunt "preferabile".

  • Monica Columbeanu, "desiintata" de instanta

"Instanta apreciaza, raportat la toate elementele mentionate anterior, ca reclamanta parata nu face dovada unor conditii de locuit adecvate, stabile si similare cu cele anterioare in care a crescut minora, dupa cum nu face dovada nici a existentei unei legaturi foarte puternice intre mama si copil. Chiar daca aceasta din urma observatie este pe deplin aplicabila si in cazul paratului reclamant, instanta remarca, totusi, faptul ca probatoriul sumar ingaduit in aceasta procedura permite a trage concluzia ca paratul reclamant beneficiaza de conditii preferabile, care pot crea minorei un mediu optim pentru dezvoltare", se arata in motivarea deciziei de luni prin care Judecatoria Buftea a stabilit ca Irinel Columbeanu sa primeasca temporar custodia copilului, pana la solutionarea definitiva a divortului.

Instanta a avut in vedere, in luarea deciziei, faptul ca Monica Columbeanu locuieste intr-un apartament in centrul Capitalei care i-a fost donat de Irinel Columbeanu in timpul casniciei. Omul de afaceri a anuntat insa ca intentioneaza sa anuleze actul de donatie.

In plus, Irinel Columbeanu a depus la instanta o copie dupa un "card de identificare" emis de autoritatile din statul american California, potrivit caruia Monica Columbeanu ar avea un domiciliu stabil in Los Angeles pana cel putin in august 2011.

Mai mult, un raport de evaluare psihologica a aratat ca Irina Columbeanu nu mai vrea sa ajunga in America, ea rugandu-se "lui Mos Craciun" sa o ajute sa nu se mai intoarca niciodata la colegii de la gradinita de peste ocean.[Mos Craciun l-a ajutat pe Irinel sa obtina custodia fiicei sale].

Instanta Judecatoriei Buftea a respins, luni, cererea Monicai Columbeanu de a-i fi incredintata fetita pana la pronuntarea unei decizii definitive in cazul divortului
.

Citeste si:
Mara Bănică s-a luptat cu depresia. Operațiile estetice au ajutat-o...
Mara Bănică s-a luptat cu...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.