Veronica Bulai, mama Monicai Columbeanu, a reactionat oficial, dupa ce omul de afaceri Irinel Columbeanu a postat mai multe filmulete pe YouTube in care ea isi critica fiica.

Femeia spune ca a fost amenintata de miliardar pentru a aparea in acele inregistrari si a o denigra pe fiica sa, scrie Libertatea.

"Sunt socata ca domnul Columbeanu ma foloseste pe mine si pe nepotica mea pentru a o pedepsi pe Monica pentru curajul ei de a pune capat unei casatorii care in ultimii doi ani i-a cauzat numai neplaceri. Acele declaratii sunt nereale si mi-au fost luate sub presiune, cand eram singura cu Irina la Izvorani, in perioada in care Monica se afla in America. (...) In legatura cu declaratiile filmate si facute publice de domnul Columbeanu, precizez ca au fost luate sub o presiune mare, exercitata cateva zile in mod continuu asupra mea. (...) Intr-o seara, in ianuarie anul asta, nu imi aduc aminte data, domnul Columbeanu m-a trezit din somn si m-a condus in dormitorul lui spunandu-mi ca daca nu declar ce mi-a spus in discutiile anterioare, ma va scoate noaptea afara din casa. M-a pus sa declar faptul ca Monica este o mama denaturata care isi batea copilul si care ma trata ca pe o sclava. A doua seara, calvarul s-a repetat. La fel a facut presiuni si asupra Irinei. (...) Cel mai des ma ameninta ca imi taie gatul sau ca ma taie bucati", spune Veronica Bulai, in punctul de vedere oficial.

"De cateva ori s-a inchis singur cu fetita in camera, fara a imi da voie sa ii insotesc. De fiecare data dupa discutiile cu dl. Columbeanu, Irina era plansa si ma intreba daca imi aduc aminte cum o batea mama ei. Cand am intrebat-o despre ce vorbeste, Irina mi-a spus ca asa i-a zis tatal ei, ca mama o bate si ca nu trebuie sa o iubeasca.
Personal, am fost de fata, cand dl. Columbeanu i-a spus ca daca nu spune ce i-a zis el, ii ia toate hainele si jucariile", a mai spus mama Monicai, potrivit antena3.ro.

Mama Monicai Columbeanu precizeaza cai ii vine greu sa vada ca peste tot se vorbeste despre grija lui Irinel pentru fetita, cand, in realitate, el nu are habar despre ce inseamna o zi din viata ei.

Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.