Afaceristul Dinu Damaschin, cel care sustine ca a avut un rol important in viata Monicai Columbeanu, a adus acuzatii grave omului de afaceri de la Izvorani.
Barbatul a intrat in direct prin telefon, miercuri la Acces Direct, si a povestit un episod din viata Monicai Columbeanu, pentru a evidentia viata mizera pe care vedeta a dus-o alaturi de Irinel, relateaza click.ro.

"Acum trei ani, Iri a scos-o pe Moni, impreuna cu Irina din casa. Au venit cu un autobuz la Bacau si Monica nu se mai putea opri din plans. Eu am dat acesta informatie lui Tiberiu Lovin, care lucra la Romania Libera. Sa va mai zic? De cand l-a cunoscut pe Iri, Moni a trait ca sechestrata. De aia s-a dus in America, ca acolo e tara cu Statuia Libertatii", a spus Dinu Damaschin.

Tiberiu Lovin a intervenit la Acces Direct si a confirmat ca a primit un fax la redactie cu aceasta informatie, ca Monica pleca de la Izvorani, dar ca nu s-a ocupat de acest subiect. "Am primit faxul, dar l-am dat unei colege de la monden", a spus el.


Veronica Bulai, mama Monicai Columbeanu, a reactionat oficial, dupa ce omul de afaceri Irinel Columbeanu a postat mai multe filmulete pe YouTube in care ea isi critica fiica. Vezi inregistrari realizate in casa lui Irinel Columbeanu in timp ce fiica acestuia, Irina, ii spune bunicii sale, Veronica Gabor, ca nu o iubeste pe Monica pentru ca aceasta o bate.
Irina Columbeanu ramane in grija tatalui sau, Irinel, pana la solutionarea definitiva a divortului, a decis Tribunalul Bucuresti care a respins o noua cerere a Monicai Columbeanu privind incredintarea fetitei.

Judecatoria Buftea hotarase, luni, ca Irina Columbeanu sa ramana in grija tatalui sau, insa Monica Columbeanu a apelat la o alta cale de a primi in grija fetita si a facut cerere de suspendare provizorie a efectelor deciziei Judecatoriei Buftea, solicitare care a fost respinsa vineri de Tribunalul Bucuresti, ca neintemeiata. [Mos Craciun l-a ajutat pe Irinel sa obtina custodia fiicei sale]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.