Irina Columbeanu ramane in grija tatalui sau, Irinel, pana la solutionarea definitiva a divortului, a decis, vineri, Tribunalul Bucuresti care a respins o noua cerere a Monicai Columbeanu privind incredintarea fetitei.

Judecatoria Buftea hotarase, luni, ca Irina Columbeanu sa ramana in grija tatalui sau, insa Monica Columbeanu a apelat la o alta cale de a primi in grija fetita si a facut cerere de suspendare provizorie a efectelor deciziei Judecatoriei Buftea, solicitare care a fost respinsa vineri de Tribunalul Bucuresti, ca neintemeiata. [Mos Craciun l-a ajutat pe Irinel sa obtina custodia fiicei sale]

Judecatoria Buftea si-au motivat decizia de luni prin faptul ca intre niciunul dintre cei doi parinti si copilul in varsta de cinci ani nu exista o legatura "foarte puternica", insa conditiile oferite ei de tata sunt "preferabile".

Pe de alta parte, Irinel Columbeanu a cerut instantei sa o decada din drepturile parintesti pe Monica, acuzand ca aceasta este violenta si o batea pe Irina.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.