Angelina Jolie si Brad Pitt au semnat un acord oficial in privinta custodiei celor sase copii ai cuplului.

Cei doi actori lupta in instanta pentru custodia celor sase copii ai lor - Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox si Vivienne - din luna septembrie, cand au hotarat sa divorteze. Potrivit unor documente depuse in instanta, un judecator a acordat actritei Angelina Jolie, luni, custodie unica, scrie News.ro.

Potrivit acelorasi documente, dezvaluite in emisiunea ”Entertainment Tonight”, actorul Brad Pitt va continua sa beneficieze de ”vizite terapeutice” pentru a-si vedea copiii, conform unei intelegeri incheiate de cei doi actori pe 2 octombrie, insa vizitele sale vor depinde de permisiunea psihologului familiei, care ”va avea in vedere in toate situatiile interesul minorilor” si care va decide daca cei sase minori doresc sau nu doresc sa isi revada tatal.

Acelasi judecator american l-a obligat pe Brad Pitt sa se supuna unor teste antidrog si antialcool aleatoare - chiar daca starul hollywoodian s-a oferit el insusi sa faca astfel de teste - si sa participe la sesiune terapeutice saptamanale, individuale si de grup, cu un psiholog.

Initial, Brad Pitt s-a oferit el insusi sa faca acele teste antidrog si antialcool. Dar acum, dupa ce un judecator a semnat documentele, testele au devenit obligatorii si el nu le mai poate evita fara un ordin judecatoresc”, a dezvaluit o sursa din anturajul starului american.

Brad Pitt, conditionat de o serie de factori pentru a-si vedea copiii

De asemenea, vizitele lui Brad Pitt vor depinde de acum inainte de deciziile copiilor sai. ”Daca unul dintre copii spune ca nu vrea sa il vada pe Brad de Craciun, psihologul familiei nu va putea sa ii oblige. Acesta este intregul scop al acestui acord”, a explicat aceeasi sursa.

Noul acord in privinta custodiei reprezinta o noua lovitura pentru Brad Pitt, care si-a mai vazut copiii doar in prezenta unui psiholog, dupa ce a fost acuzat ca l-a agresat verbal pe fiul sau cel mare, Maddox, la bordul unui avion privat, in timpul unei calatorii in familie, in luna septembrie.

Citeste si:
Sore iubește din nou după divorțul dureros! Primele imagini cu...
Sore iubește din nou după...

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzatia de abuzuri comise asupra minorilor, dupa anchete desfasurate timp de cateva saptamani de politie si FBI. Cu toate acestea, Angelina Jolie nu este sigura de comportamentul fostului ei sot. Dupa incidentul prezumtiv de la bordul acelui avion privat, Angelina Jolie a depus in instanta, in septembrie, actele oficiale prin care a cerut divortul de Brad Pitt.

Actrita Angelina Jolie a cerut custodia deplina a copiilor - Maddox, in varsta de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, si gemenii in varsta de 8 ani Knox si Vivienne - si s-a declarat de acord ca Brad Pitt sa beneficieze de drept de vizitare. In schimb, Brad Pitt dorea sa obtina custodie comuna.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.