Jennifer Lopez are atat un trup, cat si un ten de invidiat. Dar care sunt secretele unei siluete de invidiat si mai ales ale unui ten fara imperfectiuni. Din fericire, celebra cantareata a deslusit in mai multe interviuri la ce trucuri apeleaza pentru a avea mereu o aparitie de invidiat.

Actrita-cantareata in varsta de 47 de ani are o piele stralucitoare. Cum reuseste? Frumoasa actrita subliniaza ca a incercat sa evite soarele in tinerete, nu a consumat alcool si nu a fumat.

Totodata aminteste de importanta odihnei si a alimentatiei. "Somnul este la fel de important ca alimentatia si ca exercitiile fizice", a declarat cantareata.


In ciuda programului haotic, vedeta incearca sa mediteze cate 20 de minute in fiecare zi si incearca sa doarma care 10 ore pe noapte, fiind de parere ca pentru a fi frumoasa, se dovedeste necesar mentinerea unui echilibru intre corp, minte si suflet, scrie perfecte.ro.

In ceea ce priveste alimentatia, J. Lo opteaza pentru legume verzi de tipul sparanghel, varza creata sau de Bruxelles, broccoli, noteaza redbookmag.com. In plus, artista nu bea cafea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.