Michael Jackson era in moarte clinica atunci cand a ajuns la spital.

Aceasta este o informatie care au aflat-o si juratii din cadrul procesului in cazul lui Michael Jackson intentat impotriva doctorului Conrad Murray.

Doi medici de la camera de urgenta au declarat ca au incercat sa-l resusciteze pe starul pop, deoarece Dr. Murray a insistat, insa ei credeau ca eforturile erau zadarnice, relateaza BBC News.

Michael Jackson era deja mort in momentul sosirii ambulantei

Procurorii sustin ca Murray i-a mintit pe paramedicii in legatura cu sanatatea lui Michael Jackson si a ascuns ca acesta a luat propofol.

Thao Nguyen, doctor cardiolog la urgenta, a spus ca medicul Conrad Murray "era disperat" si " devastat", in iunie 2009. Aceasta a mai adaugat ca Murray nici nu avea conceptul de timp atunci, pentru ca ii lipsea ceasul. De aceea, nu a fost in masura sa spuna cat timp a trecut de cand vedeta a incetat sa mai respire. Michael Jackson a fost declarat mort dupa o ora si 13 minute.

Procesul lui Michael Jackson: O alta "omisiune" a lui Murray

Autoritatile spun ca starul pop a murit din cauza unei supradoze de propofol sedativ puternic, administrat la casa lui.

Dr. Nguyen a spus ca acesta este un medicament pe care personalul spitalului il utilizeaza numai in cazuri extreme.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.