Cum a decurs cea de-a patra zi a procesului intentat lui Conrad Murray? Acesta nu le-a spus paramedicilor ca ii administrase propofol.

Unul dintre membrii echipei de paramedici de pe ambulanta care l-a transportat pe Michael Jackson la spital a declarat vineri, in cea de-a patra zi a procesului intentat lui Conrad Murray, ca medicul nu i-a informat ca ii administrase propofol cantaretului.

Procurorii care se ocupa de acest caz i-au audiat vineri pe paramedicii care au raspuns la apelul de urgenta facut de la resedinta lui Michael Jackson in ziua decesului acestuia, pe 25 iunie 2009, relateaza MEDIAFAX.

Totodata, au fost audiati alti martori, pentru a demonstra ca Murray a dat dovada de neglijenta in ceea ce priveste ingrijirea medicala pe care trebuia sa i-o asigure starului, aceasta fiind principala cauza a mortii cantaretului, potrivit bbc.co.uk.

Paramedicul Richard Senneff a declarat, in timpul audierii de vineri, ca medicul personal al lui Michael Jacskon, Conrad Murray, a omis sa le spuna ca ii administrase starului propofol - un anestezic puternic folosit de acesta ca somnifer.

Michael Jackson, acuzat ca a baut Propofol

In timp ce incercau sa-l resusciteze pe Michael Jackson, Murray le-a spus ca i-a dat cantaretului numai un sedativ, lorazepam, si ca acesta nu suferea de nicio boala, a mai spus Senneff.

Procurorii au spus ca Murray i-a mintit pe paramedici in ceea ce priveste starea de sanatate a lui Jackson si a incercat sa ascunda faptul ca ii administra starului propofol.

Senneff, primul dintre membrii echipei de salvare care a intrat in dormitorul lui Jackson, a spus ca Murray parea agitat si transpira din abundenta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.