Potrivit ultimelor zvonuri de la Hollywood, Will si Jada Smith intentioneaza sa divorteze dupa 13 ani de casnicie.

Cei doi infirma insa zvonurile si spun ca mariajul lor "este intact". Mai mult, Will si Jada Smith se gandesc sa actioneze in instanta revista "America's In Touch Weekly", care a publicat stirea cu privire la ruptura dintre cele doua vedete.

"Desi de obicei nu raspundem zvonurilor din presa, insa este fals. Suntem inca impreuna, iar casinicia noastra este intacta"
, a spus starul din Men in Black, in varsta de 49 de ani.

Comentariul acestuia a aparut la cateva ore dupa ce Jada a negat ca are o relatie cu nimeni altul decat Marc Anthony, care s-a despartit recent de Jennifer Lopez.

Tot gurile rele spun ca relatia dintre Jada si Will Smith ca este una foarte "deschisa", cei doi actori fiind adepti ai swing-ului.

Jada si Will s-au cunoscut in 1990, pe platourile de filmare ale serialului "Printul din Bel Air". In 1997s-au casatorit intr-o vila de langa Baltimore. Jada Smith a marturisit ca a renuntat la cariera sa in muzica pentru familie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.