Will Smith si Jade vor repeta experienta din drama "The Pursuit of Happiness" si vor fi din nou tata si fiu pe marile ecrane.

De data aceasta, celebrul actor si fiul sau vor juca intr-un film science fiction, care va fi regizat de M. Night Shayamalan.

"A fost visul meu sa realizez un science-fiction cu accente de thriller in care sa joace perechea Will si Jaden Smith
", a declarat M Night Shyamalan, potrivit contactmusic.com.

Filmul, care va fi produs de Shyamalan in colaborare cu Will Smith si sotia acestuia, Jada, spune povestea unui grup de supravietuitori care se trezesc pe o planeta parasita, dupa ce nava spatiala in care se aflau s-a prabusit.

La sfarsitul saptamanii trecute, Jaden Smith a fost premiat pentru evolutia sa din "The Karate Kid" in cadrul galei Kids' Choice Awards 2011.

Si fiica lui Will Smith, Willow, in varsta de 10 ani, isi va face in curand debutul in cinematografie intr-un remake al peliculei "Annie". Intre timp, micuta se bucura de succesul in muzica si se pregateste sa-si lanseze primul ei album.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.