Actorul Johnny Depp a fost desemnat "actorul preferat al anului" de catre tinerii telespectatori nord-americani, in cadrul galei Kids' Choice Awards 2011, care a avut loc sambata seara, la Los Angeles.

Aceste distinctii sunt oferite in fiecare an de postul de televiziune Nickelodeon in urma voturilor exprimate de tinerii telespectatori nord-americani. In timpul galei, organizatorii, dar si vedetele invitate, pulverizeaza o substanta verde si lipicioasa deasupra spectatorilor si artistilor de la Hollywood prezenti la ceremonie.

Gala de sambata a fost prezentata de Jack Black, actorul care va putea fi vazut pe marile ecrane in "Kung Fu Panda 2" incepand din luna mai. Dupa ce si-a facut o intrare triumfala, conducand un camion urias, actorul a cantat o piesa alaturi de grupul Black Eyed Peas.

  • Cei mai buni actori

Primul castigator al galei a fost Johnny Depp, desemnat "actorul preferat al anului" pentru rolul Mad Hatter din lungmetrajul "Alice in Tara Minunilor". Dupa ce a primit premiul, actorul american nu a ezitat sa improaste spectatorii cu acea substanta verde ("slime", n.r.).

Russell Brand a fost la randul lui stropit cu "slime" in timp ce il premia pe Eddie Murphy, desemnat "actorul preferat dintr-un film de animatie" pentru rolul acestuia din "Shrek Forever After". Acelasi lucru l-a patit si modelul Heidi Klum in timp ce ii inmana actritei Selena Gomez trofeul categoriei "actrita preferata de televiziune" pentru rolul din "Wizard of Waverly Place", transmite MEDIAFAX

Doi dintre artistii prezenti la gala si care au scapat de valurile verzi si lipicioase - un fapt considerat o veritabila onoare la galele Kids' Choice - au fost Miley Cyrus, desemnata "actrita preferata a anului" pentru rolul din "The Last Song", si Jaden Smith, premiat pentru evolutia sa din "The Karate Kid", un remake al unui film celebru, desemnat "cel mai bun film al anului".

  • Premii pentru muzica

Grupul Black Eyed Peas a fost desemnat "cea mai buna trupa a anului", iar Willow Smith, sora actorului Jaden Smith, a interpretat piesa cu care s-a remarcat anul trecut, intitulata "Whip My Hair".
Citeste si:
Miley Cyrus, mesaj emoționant: „Te iubesc Hannah Montana!”
Miley Cyrus, mesaj emoționant...

Lindsey Vonn a fost numita "cea mai buna sportiva a anului", iar serialul "iCarly" produs si difuzat de Nickelodean a fost desemnat "cel mai bun serial TV".

Printre castigatorii galei Kids' Awards 2011, desemnati prin voturi exprimate online, s-a numarat si Justin Timberlake, starul american fiind recompensat cu The Big Help Award pentru actiunile lui umanitare.

Show-ul de sambata s-a incheiat cu aparitia actorului Jim Carrey, plutind deasupra spectatorilor intr-un balon alimentat cu aer cald si care, bineinteles, a avut parte de acelasi "tratament" ca la oricare gala Kids' Choice - improscarea cu "slime".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.